2013. augusztus 21., szerda

Kislány nyári polo - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kedves Látogató!
Kislányom keveset használt (hiszen a babák hamar kinövik) vagy egyáltalán fel sem vett ruháit/kiscipőit töltöttem fel a Vatera piacterére, ezért ha időd engedi e árun kívüli ajánlataimat is nézd végig.
Minden ruhácskát és cipőt egyszerre töltöttem fel, mindegyik licit időtartama 1 hét, tehát együtt fognak lejárni, ezért ha több árut is vásárolsz tőlem biztos, hogy együtt fogom őket vagy személyesen átadni, vagy postán neked feladni (ezzel postaköltséget is tudsz spórolni)!
A pontos postaköltséget sajnos csak a vásárlást követően tudom megmondani, személyes átvételre előre történő egyeztetés alapján Albertirsán, Monoron és Vecsésen a Market Centrálnál van lehetőség.
Mint már fentebb is említettem a licitálási időszakok 1-1 hetek lesznek, ezért egy megtett érvényes licit esetén annak a törlési kérelmét nem tudom elfogadni, hiszen a licitálási időszak rövidsége miatt számomra nem biztosított, hogy találnék rá egy másik vevőt, kérlek ennek tudatában licitálj az árukra!
Otthonunkban nincsenek állatok és nem dohányzunk, a ruhákat pedig egyszer kimosva, de nem kivasalva fogom továbbítani.
Szeretném felhívni minden kedves érdeklődő és licitáló figyelmét, hogy augusztus 15. -től augusztus 18-áig nem leszek elérhető, így az esetleg felmerülő kérdésekre nem tudok válaszolni, a megadott időszakban a termékek postázása is szünetelni fog. Az utolsó postázási dátum 14. -e, köv. augusztus 21. -e.
Kérdezz bátran J
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL J


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2013-08-26 22:33
. Kislány nyári polo - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése