2013. március 29., péntek

Narancsbőr elleni shea vaj krém - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Nagyon sok nő szenved a narancsbőr okozta csíkoktól, melyek főleg a combok és a popsi környékén jelennek meg. Ezeket kezelni szinte lehetetlenség, de ez a shea vajas készítmény közelebb visz a simább bőrhöz! Ha eddig sorra csalódtál a márkás feszesítő krémekben, akkor bízd magad a természetre, és próbáld ki ezt a különleges készítményt!
Ez a krém csakis ellenőrzött, 100% tisztaságú összetevőket tartalmaz, mely mind jótékony hatással van a cellulitiszes, rugalmatlan bőrre!  
Hogy mit is tartalmaz?  Shea vajat, kókusz olajat,  kakaó vajat,  méhviaszt,  mandula olajat,  szőlőmag olajat,  búzacsíraolajat, citromfű olajat,  egy csepp fahéjolajat,  E-vitamint,  növényi glicerint.
Ezek mind a feszes, fiatalos bőr elérésében segítenek Neked, táplálják bőrödet és rugalmassá teszik a kényes helyeken is!  
Tipp: testmozgás előtt érdemes bekenni a cellulitiszes területeket, illetve enyhén a bőrbe masszírozni, majd ha van lehetőséged rá, fóliával körbetekercselni Magadat- ez segít a még intenzívebb feszesítésben, zsírégetésben. Lefekvés előtt is használd és hagyd, hogy éjszakai is dolgozzanak a krém hatóanyagai! A masszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, simábbá és feszesebbé teszi a bőrt.  A várt eredmény elérhető rendszeres és kitartó masszázzsal és életmód változtatással!  
Hogy mi a megoldás a cellulitisz ellen?  
A legjobb stratégia a következő három összetevőből áll:
1. A vérkeringés fokozása
Az érintett testrész masszírozása a narancsbőr elleni shea vaj krémmel  simábbá és feszesebbé teszi a bőrt, fokozza a vérkeringést.
2. Megfelelő étrend
3. Testmozgás
Jó, ha a masszírozást kiegészítjük legalább heti kétszeri mozgással, mert ahol az izom fejlődik, ott a zsír leépül!  
4. Méregtelenítés
Felgyorsíthatjuk a méreganyagok távozását szervezetünkből a különböző méregtelenítési technikákkal.
 
Amennyiben Te is szenvedsz a makacs csíkoktól, ne késlekedj, rendeld meg ezt a bársonyos krémet és tapasztald meg a saját bőrödön a pozitív hatásait!


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2013-04-03 10:23
. Narancsbőr elleni shea vaj krém - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése