2013. április 29., hétfő

PHILIPS AVENT tanuló cumisüveg szett 125ml új! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


Köszönjük, hogy benéztél hozzánk
reméljük, találsz aukcióink közt
számodra érdekeset.
Az első lépés a pohárra való átszoktatáshoz. Egyszerűen helyezze a cumisüvegre a könnyen megmarkolható fogantyút, hogy a baba meg tudjon tanulni önállóan inni. Cserélje ki az etetőcumit a Varázsitató puha itatófejével. A puha itatófej nem bántja a baba ínyét, könnyedén kinyílik, amikor a baba iszik, majd bezáródik, ezzel biztosítva a cseppmentességet.
 
Tartalma:
• AVENT cumisüveg (125ml) variábilis etetőcumival
• AVENT Varázsitató puha itatófej (6 hónapos kortól)
• AVENT Varázsitató fogantyú
 
Hogyan előzheti meg, hogy a Philips Avent cumisüveg szivárogjon?
Akkor fordulhat elő szivárgás a Philips Avent cumisüveg zárógyűrűje alól, ha a Philips Avent etetőcumi alján található "szoknya", azaz perem nincs megfelelő helyzetben. Próbálkozzon az alábbi lépésekkel: 1. Húzza át az etetőcumit a zárógyűrűn, míg a helyére nem pattan, ezután pedig nyomja határozottan a kupakot a zárógyűrűre. Csavarja az összeszerelt felsőrészt a cumisüvegre. 2. Ellenőrizze, hogy nem húzta-e túl szorosra a felsőrészt. Ez ugyanis deformálhatja a hasfájás-elleni "szoknya" részt, vagy az ettől beakadhat, így az egyirányú szelep nem tud megfelelően működni. 3. Nedvesítse meg az etetőcumi peremét, mielőtt áthúzná a zárógyűrűn. Ezzel biztosítja, hogy a perem a helyére csússzon az üveg nyakán belül és pecsétszerűen lezárja azt. 4. Győződjön meg arról, hogy nem ragadt-e tartalom a cumisüveg felső részének 0, 5cm-es sávjában az üvegre. 5. Kerülje a felsőrész - a zárógyűrű, az etetőcumi és a kupak - cumisüvegre történő csavarásakor a túlzott erőkifejtést.
Az AVENT cumisüveg előnyei
Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT cumisüvegek csökkentik a babák hasfájását. A csecsemő természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve elősegítik az aktív, egészséges táplálást. A beépített, hasfájást csökkentő szelep segítségével a csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását.
Klinikai bizonyíték
Klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korú, AVENT cumisüvegből etetett csecsemők esetében kevesebb hasfájást tapasztaltak, mint más cumisüveget használóknál.
A szoptatás és a cumisüveges táplálás könnyen kombinálható
A természetes formájú etetőcumival való táplálás során csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását. Lehetővé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.
Működési jellemzők
Amikor a csecsemő eszik, az AVENT etetőcumin található egyedülálló „ szoknya” megnyúlik, hogy levegőt engedjen az üvegbe, megakadályozva vákuum keletkezését.
 Ez lehetővé teszi a csecsemő számára, hogy hasonlóan egyen a cumisüvegből, mintha szopna. Hallgassa a lágy szuszogó hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegő a cumisüvegbe kerül, nem pedig a csecsemő pocakjába.
Az ár 1db-ra vonatkozik!
Új, eredeti csomagolásban.
A termék azonnal megvásárolható licit nélküli áron,
nem kell megvárni az aukció végét!
Vess egy pillantást többi aukciónkra is,
postaköltséget spórolhatsz!
Itt
Sikeres licitálást!!!
A szövegbe beillesztett kép illusztráció!



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 17:30
. PHILIPS AVENT tanuló cumisüveg szett 125ml új! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése