2013. május 27., hétfő

Extra molett 115DD melltartó - Jelenlegi ára: 8 000 Ft


Eladásra kínálom ezt a teljesen új SAMSUNG GT-E1190 MOBILTELEFONT igazi kis ékszer telefon akár kissebb korosztájú kislányok részére jótálás 2014 május 24-ig van rá, Telenor-os szimkártya is van hozzá amiről 600ft lebeszélhető és és ha feltöltöd 3000ft-al azonnal jóváírnak 1500ft-ot+ba a kártyádra, telefontöltővel. A TELEFON TELJESEN ÚJ CSAK A FÉNYKÉPEZÉSHEZ LETT FELBONTVA !!! HA LICIT NÉLKÜL VISZED EL MEGLEPETÉS AJÁNDÉKOT KAPSZ !!!
Samsung E1190 a mobiltelefonálás lényegét ragadja meg, mindenféle haszontalan funkciók nélkül. Az intuitív, felhasználóbarát ikonokkal a hívásindítás, a szövegbevitel és a kontaktok hozzáadása minden eddiginél egyszerűbbé vált. Használd ki a praktikus funkciókat, amelyekkel például egyszerre több személynek is címezhetsz SMS-t és akár 40 polifonikus csengőhangból válogathatsz. A megnövelt teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a mobilod sokáig kitart melletted.
Stílusos design, 3D díszítőelemek
Szempillantás alatt elbűvöl! A mobiltelefon Hyper Skin CMF borítása az elő- és a hátlapon is 3D díszítést tartalmaz, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A mobil tökéletesen belesimul a kézbe, így menet közben is egyszerűen lehet hívásokat intézni, szöveget írni és internetet böngészni. Ergonomikus kényelem és stílusos design egyetlen mobiltelefonban.
A Samsung E1190 felhasználóbarát funkciói a mobilszolgáltatások kényelmével gazdagítják a mindennapjaid. Nem kell többé telefonszámok után kutatnod, hiszen valamennyi kontaktod kéznél lesz az 1000 férőhelyes beépített telefonkönyvvel. Ne pocsékold az idődet az SMS-ek törlésre: a mobil akár 500 SMS-t képes tárolni és egyszerre akár 20 címzettet is megjelölhetsz egy üzenetnél. Az intuitív felhasználófelületen az ikonok segítik a könnyű eligazodást a mobiltelefon menürendszerében. De mi történik, ha elveszíted vagy ellopják a mobilodat? A Mobile Tracker szolgáltatás azonnal értesítést küld neked, ha kicserélik a mobilban a SIM kártyát, hogy könnyebben megtalálhasd az elveszett vagy ellopott készülékedet.
Bármerre is járj, mindenhová elkísérnek a mobilod multimédiás funkciói: fantasztikus hangzású, 40 különböző polifonikus csengőhang és megállás nélküli zene. Dőlj hátra, és élvezd a zenét, ameddig csak kedved tartja. A megnövelt teljesítményű akkumulátorral még tovább hallgathatod a kedvenc számaidat.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-15 12:25
. Extra molett 115DD melltartó - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése