2013. május 30., csütörtök

HOLY BASIL TULSI SZENT BAZSALIKOM 400MG/60DB - Jelenlegi ára: 2 680 Ft


Szent Bazsalikom
Gyógyító kincs Indiából: Tulsi
Az Ájurvéda gyógyászat alapnövénye: a szent bazsalikom vagyis a Tulsi, amelyet ősidők óta a szervezet megfiatalítására, a mentális egészség megőrzésére alkalmaznak a szubkontinensen. A nyugati kutatók, az indiai orvosok pár évvel ezelőtt „ rávetették” magukat a Tulsira, hogy kiderítsék, igazat állítanak-e az ötezer éves iratok.
Rajiv Arorával készült interjúnkban említést tettünk egy  bizonyos csodanövényről: nos, a Tulsit neveztük csodanövénynek.
A szent bazsalikom Indiában a 2000 méter feletti területeken őshonos. Az ottani emberek nagy része együtt él, lélegzik a természettel. Így az ő kezükből kikerülő tulsi organikus termék, sem a földbe sem a természetes vizekbe a termesztés során nem került vegyi anyag.
A plasztikai sebészet korában talán furcsán hangzik, hogy létezik olyan növény, amely fiatalító hatással bír. Pedig az Ájurvédikus indiai orvosok 5000 évvel ezelőtt felismerték a növények fiatalító hatását. Az Ájurvédikus és a kínai orvoslás előszeretettel használt, ajánlott erősítő szereket, amelyek megóvják az egészséget. Az ősi Kínában az erősítő növényeket „ kiváló”, „ magasztos” jelzőkkel látták el, a legtehetősebb és legbölcsebb emberek naponta használták. Az erősítő szerek fő funkciója a jólét fenntartása: inkább „ jól lenni”, mint „ meggyógyulni” - így gondolkodott az ősi keleti ember. A szent bazsalikom a mai napig az egyik leghatékonyabb szer. Nem véletlen, hogy az indiaiak kifejezetten a szertartásokhoz is nevelnek tulsit.
Hogyan hat a ma emberére a Szent Bazsalikom?
A Tulsi a modern kutatások próbáját is kiállta, és ma már tudósok is igazolják az Ájurvédában leírt hatásait. Egyébként Indiában agyagedényekben is nevelgetik a szent növényt, és lázcsillapításra, megfázás, malária és cukorbetegség ellen is használják.
A kutatóorvosok a gyógynövény hatásmechanizmusát vizsgálták: már az első hivatalos kutatási eredmény alátámasztotta, hogy a Tulsi aktívan felkutatja, és hatástalanítja a szervezetbe bekerült, vagy a szervezet által kialakított káros molekulákat, megvédve így a kulcsfontosságú szerveket: szívet, májat és az agyat a szabad gyökök káros hatásaitól. ( A szabad gyökök felhalmozódása daganatos betegségek kialakulásához vezetnek, valamint károsítják az idegsejteket, a géneket, megtámadják a szívet, a májat és az agysejteket. )
A mai kor stressztől űzött embere számára, akinek a lelkét az örökös bizonyítani, megfelelni vágyás terheli, átsegítheti a nehézségeken ez a „ természetes gyógyszer”.
Egy adag mérete 2 kapszula
Adagok száma 30
 Mennyiség adagonkéntNapi érték%
Holy Basil Leaf Extract(Ocimum sanctum) (standardizált 2% urzol sav)
800 mg
*
* Napi érték nincs meghatározva.
Egyéb összetevők: zselatin, mikrokristályos cellulóz (növényi rost), rizs liszt, tartalmazhatnak egy vagy mindkét alábbi: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.
Javasolt használat:  Étrend-kiegészítőként fogyasszon két kapszulát naponta vízzel éhgyomorra.
FIGYELEM:  Ne szedje ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat.
A postázás ajánlott levélként 500 Ft- ba kerül, több db esetén természetesen csak egyszer kell kifizetni.
Figyelmeztetés:
Ha áldott állapotban van, vagy szoptatás alatt, a termék szedéséről konzultáljon orvosával!
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérlek csak akkor licitálj ha komolyan gondolod a vásárlást! . Ha több termékem is érdekel kedvezményt tudok adni. A nyertes licitálónak 2 napja van a kapcsolat felvételre és 5 napja a fizetésre. Ezek bármelyike lejár és nem jelentkezik negatív értékeléssel jutalmazom és a termék újra licit tárgyát képezi!
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd,  IDE KATTINTVA  nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 2 680 Ft

Az aukció vége: 2013-06-19 07:57
. HOLY BASIL TULSI SZENT BAZSALIKOM 400MG/60DB - Jelenlegi ára: 2 680 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése